Tuesday, June 9, 2009

Zic si eu

Nu pot sa spun ca am fost dezamagita de rezultatele de la europarlamentare. Asta pentru ca nici nu am prea avut asteptari. Sunt in continuare mandra de liberali pentru ca au avut in capul listei mai multe femei, si de ele ca nu s-au inghesuit sa se planga, ci au ramas cu ochii pe obiective. Ma irita in continuare ca EBA a primit atatea voturi, dar nu pot sa spun ca nu m-am asteptat. Nu trebuie sa fii geniu ca sa-ti dai seama. Iar romanii, vorba vine, tot romani. Nu-i poti baga pe toti in aceeasi oala, dar atata timp cat OTV-ul face audienta, cum sa nu mearga Gigi la Bruxelles? Sincera sa fiu, poate ca nici nu e atat de rau. Exista o gramada de prosti cu intentii bune. Si daca mezina vrea sa faca pe termen lung cariera in politica, va pune osul la treaba. Mie imi pare rau dupa Alina Mungiu-Pippidi si unul din motivele pentru care bruneta ma scoate din sarite e felul in care partidul si-a tratat un intelectual de valoare ca sa-i puna ei miere pe rana. Tragem linie, facem media, putea sa fie mai rau. Intotdeauna il vom avea pe Vanghelie drept termen de comparatie ;).
Am hotarat sa nu ma mai ating de presa mondena. Dar e aproape imposibil sa nu afli de casatoria fostului prim-ministru (oare acum fetele de la Apaca sunt toate sfasiate de durere? la vremea lui, Roman era un fel de Edward Cullen, nu?) sau de scandaluri de tot felul. Intre Rolland Garros si 'Mith Busters' trebuie sa trec prin tot felul de canale. Totusi, trebuie sa multumesc postului Romantica pentru 'Doctor Quinn'. Fenomenal cat de feminist si progresist poate fi. In copilarie nu observam tenta moralista; dar e o morala a tolerantei, trebuie sa subliniez. Acum ma uit la cate un episod si ma enerveaza toate personajele incuiate la minte, cam cum ma enervez cand citesc ziarul sau ma uit la stiri.
Si ca sa inchei cu putina zanzanie. Mie imi place de Ciutacu, il citesc de vreo 2-3 ani, dar mi se pare fireasca rabufnirea lui Boc. Domnu' primar, jos palaria! Omul nostru crescut la munte a scapat un 'derbedeul dracului', si cred ca i-a picat atat de bine. Eu zic sa nu mai facem pe babele pudice, ce, numai PRM-ul sa se injure la televizor (si sa mearga impreuna la Bruxelles)?

No comments: